Braintegrate

Verhuizing per 1 Juni 2017.

Wij gaan verhuizen. Na 11 jaar gaan wij naar Capelle a/d IJssel.

Na 11 jaar gevestigd te zijn geweest in Rotterdam gaan wij per 1 juni verhuizen. De locatie in centrum Rotterdam werd te klein. Ook is per auto voor bezoekers het steeds moeilijker en duurder om in Rotterdam te parkeren.

Dat geldt niet voor de nieuwe locatie.

Want per 1 juni 2017 gaan wij verhuizen naar de Ligusterbaan 1 in Capelle aan den IJssel. Op de contactpagina zijn de gegevens al aangepast en vindt u een nieuwe Google Map met de nieuwe locatie. Bent u nieuwsgierig hoe het pand er uit ziet? Klik dan hier.

De locatie aan de Ligusterbaan 1 in Capelle aan de IJssel beschikt over een eigen vrij toegankelijke parkeerplaats. Is deze vol dan is er altijd wel plek aan de overkant op de parkeerplaats van de Meubelzaak De Zuiderster aan de Hoofdweg. Ook de bussen van ARRIVA (175 en 190) stoppen vlak voor onze deur.

Binnenkort gaan we verhuizen en worden de meubels geplaatst. Dan maken we ook de interieurfoto’s en kunt u alvast via de website en Facebook een kijkje nemen. Ook staat er een Open Dag gepland, daarover binnenkort meer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.