Braintegrate

Over Braintegrate

Ervaringsdeskundige én neurofeedbacktrainer

karinIk ben Karin ten Doesschate en ben gediplomeerd Zengar NeurOptimal™ neurofeedbacktrainer. Mijn man Martin Nillesen en ik hebben een zoon die autistisch is en leerstoornissen heeft. Via onze zoon kwam ik in aanraking met neurofeedback en ben ik opleidingen op dat en andere vakgebieden gaan volgen.

Braintegrate

De stap naar een eigen praktijk was logisch. In 2005 ging Neurofeedbackcentrum Rotterdam van start. Tegenwoordig heet de praktijk Braintegrate, een bijpassende naam gezien het samenwerken van de hersenhelften. Martin neemt bij ons de commercieel – technische kant voor zijn rekening.

Uiteraard zorg ik regelmatig voor bijscholing via cursussen en workshops. Als lid van de NVNF (Nederlandse Vereniging voor NeuroFeedback) ben ik ook verplicht om deze te volgen. Om deskundig om te kunnen gaan met cliënten is dat voor mij vanzelfsprekend.

Kennis van ADHD en autisme

Het geeft mij zeer veel voldoening om kinderen en volwassenen op weg te helpen. Zodat ze voor zichzelf kunnen opkomen en beter in hun vel zitten. Ook voor de ouders van die kinderen maakt dat het leven een stuk prettiger.

Als ervaringsdeskundige op het gebied van ADHD en autisme kan ik ouders goed terzijde staan, omdat ik weet waarover het gaat. Een diagnose zult u van mij niet krijgen. Op basis van hersenactiviteiten die ik op het computerscherm zie, kan ik wél aangeven waar de problemen zitten. Dat bepaalt ook de aanpak voor de neurofeedbacktraining.

 

CONTACT

 

 

Chat nu via WhatsApp.